Tjenester

Vi kan bygge din drømmehytte!

Reguleringsbestemmelsene har satt en del retningslinjer man må følge ved bygging av hytte i Envola Hyttegrend, men de gir også stor valgfrihet. Det finnes mange hytteleverandører på markedet og mange steder man kan hente inspirasjon til sin drømmehytte.


Amund Bolstad har jobbet som tømrer i mange år, bl.a. for Boligpartner, hvor han har vært med å satt opp flere titalls nybygg. Ved å velge oss som byggleverandør sammen med tomtekjøp kommer vi frem til en gunstig prisavtale. Vi har også gode avtaler med lokale byggvarehandler som kan levere alt du trenger til byggeprosjektet.


Hvis du har funnet drømmehytta så kan vi hjelpe deg med å realisere drømmen, eller vi kan hjelpe deg med å finne frem til den hytteløsningen som passer deg/dere best. Hytta kan leveres nøkkelferdig, eller du kan velge å gjøre noe av jobben selv - det er opp til deg!

Ved levert på døra

Vi har både furu- og bjørkeved klart for salg. Fyll opp vedboden til vinteren og få lasset levert på døra. Vi lover deg svært gunstige priser!


Dersom flere bestiller samtidig blir vi enige om kvantumsrabatt :)

Vaktmestertjenester kan være så mangt! Vi kan være behjelpelig med det meste :)

Ønsker du å få fjernet snø fra taket? Trenger du hjelp til mindere reparasjoner? Amund tar på seg oppdrag både på timespris og fastpris.


Vi kan også ta på oss mindre byggprosjekter dersom du ønsker et anneks, utvide verandaen eller drømmer om en badestamp!

Vi har ansvaret for snøbrøyting opp til vinterparkeringa gjennom vintersesongen. Dersom dere hytteeiere ønsker vintervei helt frem til hytta er det ikke noe problem for oss. Vi kommer frem til en avtale når hyttene er på plass! Vi holder veien åpen både i helger og ferier. Dersom veien blir glatt og snø blir til is har vi strøapparat så du kommer trygt frem til hytta :)

Tjenester vi tilbyr


     
Salg/tilkjøring av ved


 Vaktmestertjenester

 Snøbrøyting

 Strøing

 Hytteprosjekter

 Mindre byggeprosjekter

Samarbeidspartnere